Tijdens het weekend van 16, 17 en 18 mei organiseert Jeugdhuis "De Peulschil" zijn eerste editie van de Stokse feesten.

Het weekend gaat van start met een jeugdfuif op een exclusieve locatie. De "Botsautofuif" zal plaatsvinden op een échte botsauto-attractie op de parking van het Parochiecentrum te Stok.
Tot 00.00u krijg je bij het binnenkomen een gratis jeton om in de komende 2 dagen op de botsauto's te rijden. De beste botsautomuziek wordt u gebracht door de Stokse discobar DBML.

Op zaterdag 17 mei is in de namiddag de kermis geopend. Om 14u vindt er in de Putstraat een zeepkistenrace plaats! Hiervoor kan je je hier inschrijven.
Om 22.00u komt Paul Severs optreden in het PC te Stok. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Jeugdhuis! De rest van de avond verzorgt Discobar Veronica de muziek.

Op zondag 18 mei is de Stokse kermis de laatste dag geopend. Naast deze kermisattracties zullen er ook springkastelen, kinderanimatie en kindergrime voorzien worden.
Om energie op te doen voor al deze activiteiten kan je in het parochiecentrum komen smullen van het Kippenfestijn. Ook hiervoor zijn kaarten te verkrijgen in het Jeugdhuis.


 


 

Bier van de maand

Gordon Xmas - 3,00€

Interview vd Maand