Jeugdhuis De Peulschil
Helstraat 40
3470 Kortenaken

Openingsuren:
Elke woensdag van 20u30 - 00.00
Elke vrijdag van 20u30u - ?


info@depeulschil.be
0477 61 65 80 (Joris Vandeput, Voorzitter)
 

Vanuit Kortenaken:

Volg de Tiensestraat richting Hoeleden.  Aan de rotonde neem je de tweede afslag en vervolg je je weg richting Hoeleden.  Bij het binnenrijden van Hoeleden ga je linksaf.  Je volgt de Neerlintersesteenweg voor ongeveer 2 km en gaat dan rechtsaf de Helstraat in (= derde straat rechts).  Na enkele bochten heb je aan je linkerkant het parochiecentrum van Stok waarnaast jeugdhuis De Peulschil gelegen is.


Vanuit Tienen:

Vanuit Tienen is jeugdhuis De Peulschil te bereiken via de Oplintersesteenweg die je volgt tot in Oplinter.  Voor de kerk van Oplinter sla je linksaf en volg je deze weg tot aan de rotonde.  Aan de rotonde neem je de tweede afslag.  Je bent nu in de Helstraat en je vindt het jeugdhuis na 100 m aan je rechterkant.

 

Vanuit Neerlinter:

Sla vanop de Grote steenweg af op de kasteelstraat (= aan dorpsplein). Volg de Kasteelstraat verder. Je blijft deze weg volgen tot voorbij de bakkerij. NA de bakkerij neem je de eerste straat links. Je bent nu in de Helstraat en na enkele bochten heb je aan je linkerkant het parochiecentrum van Stok waarnaast jeugdhuis De Peulschil gelegen is.

Bier van de maand

Gordon Xmas - 3,00€

Interview vd Maand