Op regelmatige basis organiseert JH De Peulschil een activiteit voor het goede doel. Dit jaar is dit niet anders en we hebben dan ook gekozen voor een nieuwe editie van Peulschil for life.
Dit jaar organiseren we Peulschil for life als deelactie van de actie "Music for a smile". Music for a smile wordt georganiseerd in het kader van de Warmste week van Studio Brussel door de vriendenkring van het Regionaal ziekenhuis te Tienen.
De volledige opbrengst van deze activiteit gaat integraal naar de Music for a smile actie. Hiermee steunen we de Mediclowns, zodat zij ook de komende jaren nog vele kinderen hun ziekenhuisverblijf aangenamer kunnen maken.

Voor deze activiteit zijn we de klok rond geopend (21u - 09u). Voor zij die tot het einde blijven (of aan het einde terugkomen :) ) voorzien we ontbijt for life. Dit dient op voorhand besteld te worden (in het JH zelf of via bestuur@depeulschil.be).
Tijdens deze avond zijn er verschillende activiteiten gepland om geld op te halen. We voorzien een teller die live weergeeft hoeveel geld we op dat moment hebben opgehaald met de drankverkoop.

Peulschil for life  gaat door op vrijdag 13 december vanaf 21u. Hopelijk komt u ook!

Tot dan!
Het Bestuur & leden.


Bier van de maand

Gordon Xmas - 3,00€

Interview vd Maand